Η υπηρεσία της Ευθανασίας στο Σπίτι που προσφέρουμε, περιλαμβάνει:

Εξατομικευμένη εξυπηρέτηση

Επίσκεψη της πιστοποιημένης κτηνιάτρου μας Dr. Ελένης στο σπίτι σας.

Γνωριμία και συζήτηση που μπορείτε να εκφέρετε τις ανησυχίες, τις σκέψεις ή τις ερωτήσεις σας σχετικά με την ευθανασία στο σπίτι και ό,τι άλλο σχετικό σας απασχολεί χωρίς δισταγμό.

Παροχή γραπτού υλικού καθοδήγησης και διαχείρισης της απώλειας επιμελημένο από την εξειδικευμένη ψυχοθεραπεύτριά μας.

Art therapy kit για τα παιδιά της οικογένειας.

Ανασκόπηση και αξιολόγηση της τρέχουσας κατάστασης του κατοικιδίου σας.

Εξασφάλιση ηρέμησης, χαλάρωσης και ανακούφισης από τη δυσφορία και τον πόνο που ενδεχομένως αισθάνεται το κατοικίδιό σας. Η χορήγηση ενέσιμου παυσίπονου, ηρεμιστικών και αναισθητικών θα επιτρέψουν στο κατοικίδιό σας να βυθιστεί σε έναν ήρεμο και ανώδυνο ύπνο.

Αξιολόγηση του βάθους του ύπνου, για να επιβεβαιώσουμε ότι το κατοικίδιο σας κοιμάται βαθιά και ήρεμα.

Ευθανασία, το τελευταίο δώρο.

Δημιουργία από την Dr. Ελένη ενθύμιων από το κατοικίδιό σας, αν το επιθυμείτε, όπως το αποτύπωμα της πατουσίτσας του ή τη δημιουργία μίας δέσμης τριχώματος φυλαγμένη σε ένα όμορφο βαζάκι. Για περισσότερες πληροφορίες για τα διαθέσιμα ενθύμια μας, κλικ εδώ

Φροντίδα του σώματος του κατοικιδίου σας με σεβασμό και αξιοπρέπεια και τοποθέτησή του σε ειδικό, φιλικό προς το περιβάλλον κτηνιατρικό προϊόν, το οποίο μπορείτε να διακοσμήσετε όπως επιθυμείτε και είναι κατάλληλο για ταφή ή αποτέφρωση.

Πιστοποιητικό ολοκλήρωσης του κύκλου της ζωής

Συντονισμός της μετέπειτα φροντίδας του σώματος του κατοικιδίου σας (δηλαδή της ταφής ή της αποτέφρωσης), εάν το επιθυμείτε.

Μια ευγενική ειδοποίηση προς τον/την κτηνίατρο της οικογένειάς σας για το θάνατο του κατοικίδιου σας για τα αρχεία του/της, αν το επιθυμείτε.

Προσθήκη του κατοικιδίου σας στην ξεχωριστή ενότητα της ιστοσελίδας μας «Pet Tribute» τιμώντας τη ζωή και τη μνήμη του, αν το επιθυμείτε.

Μία μεγάλη αγκαλιά!