” Οur commitment :
Pass in their sleep, Without stress,
With their loved ones, at HOME ”

Dr. Eleni Rakopoulou

Η λέξη ευθανασία σημαίνει κυριολεκτικά καλός θάνατος και είναι ένα τελευταίο δώρο που μπορείτε να κάνετε στους αγαπημένους σας συντρόφους , όταν τα δεδομένα της υγείας και της ποιότητας ζωής τους οδηγούν προς τα εκεί.

N
Η διάγνωση ανίατων ασθενειών, χρόνια νοσήματα με εκφυλιστική εξέλιξη, η προχωρημένη ηλικία με τις αναμενόμενες οργανικές και σωματικές φθορές και ο χρόνιος πόνος είναι κάποιες από τις βασικές συνθήκες που επηρεάζουν αρνητικά την υγεία και κατ’ επέκταση την ποιότητα ζωής του κατοικίδιού μας.
N
Η ευθανασία επιλέγεται, συχνά, για να αποτρέψει και να προλάβει την περαιτέρω σωματική και ψυχική φθορά που βιώνει το κατοικίδιό μας και υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής του, την ευζωία και την αξιοπρέπειά του.
Αν και είναι από τις δυσκολότερες αποφάσεις που θα χρειαστεί να παρθούν, αναμφίβολα προέρχεται από βαθιά αγάπη και σεβασμό προς τα αγαπημένα μέλη της οικογένειά σας, γι’ αυτό καλό είναι να είστε συμπονετικοί και επιεικείς με τον εαυτό σας.

Αν η στιγμή του αποχαιρετισμού έχει έρθει ή πλησιάζει και ψάχνετε έναν τρόπο να προσφέρετε στο κατοικίδιό σας μία γαλήνια μετάβαση από τη ζωή στον θάνατο στη ζεστασιά του σπιτιού σας, ανώδυνη και χωρίς άγχος, τιμώντας τον ξεχωριστό δεσμό που έχετε μεταξύ σας, η κτηνίατρός μας Dr. Ελένη είναι εδώ για εσάς, έτοιμη να σας προσφέρει τη βοήθειά της.