”Οur commitment:
Pass in their sleep, Without stress,
With their loved ones, at HOME”

Dr. Eleni Rakopoulou

Μετέπειτα φροντίδα του σώματος του κατοικίδιού σας.

Η Dr. Ελένη μπορεί να συντονίσει εκ μέρους σας τη διαδικασία της μετέπειτα φροντίδας του σώματος του κατοικίδιού σας, έτσι δεν θα έχετε να ασχοληθείτε με τίποτε άλλο πέρα από το να αφοσιωθείτε πλήρως στο κατοικίδιό σας στις τελευταίες του στιγμές.
Οι ακόλουθες επιλογές μετέπειτα φροντίδας είναι διαθέσιμες για εσάς, για τις οποίες θα ενημερωθείτε και αναλυτικά πριν το ραντεβού:

Αποτέφρωση

Η Dr. Ελένη συνεργάζεται με το αποτεφρωτήριο ζώων συντροφιάς Pet’s Heaven στην Αθήνα, το οποίο σας εξασφαλίζει τα εξής:
Την παραλαβή και μεταφορά του κατοικίδιού σας από το προσωπικό της Pet’s Heaven με επαγγελματισμό και σεβασμό αμέσως μετά την ευθανασία.
Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να παρευρεθείτε στην τελετή της αποτέφρωσης, εφόσον πρόκειται για Ατομική, κατόπιν ραντεβού.
Τη διασφάλισή σας ότι σύμφωνα με τις διαδικασίες που ακολουθούνται στο Αποτεφρωτήριο της Pet’s Heaven θα σας επιστραφεί η τέφρα του δικού σας κατοικίδιου. Αυτή η διασφάλιση γίνεται με τη χρήση του Ατομικού Kωδικού Σήμανσης. Πρόκειται για έναν πενταψήφιο αριθμό μοναδικό για κάθε κατοικίδιο. Ο αριθμός αυτός είναι χαραγμένος πάνω σε ένα πυρίμαχο ταμπελάκι. Το ταμπελάκι κάθε κατοικίδιου συνοδεύει τη σορό του, καθώς εισέρχεται στον κλίβανο και παραλαμβάνεται με την τέφρα του στο τέλος της διαδικασίας. Πρόκειται ουσιαστικά για την ίδια μεθοδολογία σήμανσης της τέφρας με αυτήν που ακολουθείται στο αποτεφρωτήριο, που λειτουργεί για τους ανθρώπους, στη Ριτσώνα. Κάθε τεφροδόχος περιέχει την τέφρα μαζί με τον Ατομικό Κωδικό Σήμανσης της, ο οποίος αντιστοιχεί σε ένα μόνο κατοικίδιο.
Ατομική παρακολούθηση του κατοικίδιού σας καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία πότε πραγματοποιήθηκε η αποτέφρωση, αλλά και για να γνωρίζετε σε ποιο στάδιο της διαδικασίας βρίσκεται.

Ατομική Αποτέφρωση

Στην περίπτωση αυτή το κατοικίδιό σας αποτεφρώνεται μόνο του. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε πίσω , εφόσον το επιθυμείτε , την τέφρα του κατοικιδίου σας , μέσα στην τεφροδόχο της Pet’s Heaven.
Η Pet’s Heaven θα επικοινωνήσει μαζί σας μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για να κανονίσει την παράδοση της στάχτης του κατοικίδιού σας στο σπίτι σας. Αυτή η διαδικασία διαρκεί γενικά 2–4 εργάσιμες ημέρες. Εάν οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας έχετε ερωτήσεις ή ανησυχίες, σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε απευθείας με την Pet’s Heaven στα τηλέφωνα 2114208201 και 6936556535.

Ομαδική Αποτέφρωση

Η ομαδική αποτέφρωση σημαίνει ότι το κατοικίδιό σας θα τοποθετηθεί απαλά και με σεβασμό μαζί με άλλα αγαπημένα κατοικίδια και στη συνέχεια θα αποτεφρωθούν μαζί. Σε αυτή την περίπτωση δεν είναι δυνατή η επιστροφή της τέφρας του κατοικίδιού σας, όμως οι τέφρες που θα απομείνουν, θα συγκεντρωθούν και θα απελευθερωθούν με απόλυτο σεβασμό.
Τόσο το κόστος της αποτέφρωσης όσο και των επιπρόσθετων υπηρεσιών του Αποτεφρωτηρίου της Pet’s Heaven δεν εμπεριέχονται στο κόστος των υπηρεσιών της Hold my Paw.
Οι χρεώσεις αποτέφρωσης ορίζονται από την Pet’s Heaven.

Υπεύθυνη επικοινωνίας Αποτεφρωτηρίου Pet’s Heaven :
Κυριακή Ιωάννου, Κτηνίατρος ΑΠΘ
Τηλ.επικοινωνίας: 6936556535 και 211 420 8201

Ταφή σε Κοιμητήριο Ζώων Συντροφιάς

Η Dr. Ελένη θα σας ενημερώσει αναλυτικά , κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας σας , για τα εγκεκριμένα κοιμητήρια ζώων συντροφιάς και θα συντονίσει τη διαδικασία , αν το επιθυμείτε.

*Οι χρεώσεις ταφής ορίζονται από τα κοιμητήρια.

Tαφή στο Σπίτι

Μπορεί να επιλέξετε να θάψετε μόνοι σας το κατοικίδιό σας στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας .
Η Hold my Paw δε συνιστά αυτή τη μέθοδο λόγω περιβαλλοντικών και νομικών κανονισμών, ωστόσο η επιλογή είναι δική σας.