Κλείστε ραντεβού συμπληρώνοντας πλήρως

την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Εξυπηρετούμε περιοχές εντός Αττικής

Διαθέσιμα ραντεβού 7 ημέρες την εβδομάδα

Σύντομα θα είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε και τις περιοχές του Ρίου, της Πάτρας και της Ναυπάκτου.

Οι επισκέψεις της Dr. Ελένης στο σπίτι γίνονται μόνο με ραντεβού.

Η Hold my Paw είναι μια κινητή κτηνιατρική υπηρεσία αφιερωμένη στο να σας βοηθήσει να αποχαιρετίσετε το αγαπημένο μέλος της οικογένειάς σας με αξιοπρέπεια και αγάπη στο σπίτι.

Για να ακυρώσετε ένα ραντεβού.

Δυστυχώς, ανεξάρτητα από το πώς έχουμε σχεδιάσει τα πράγματα και θα θέλαμε να συμβούν, τα κατοικίδιά μας λειτουργούν με τον δικό τους χρόνο. Εάν έχετε προγραμματίσει ένα ραντεβού και δεν το χρειάζεστε πλέον, παρακαλούμε να το ακυρώσετε το συντομότερο δυνατό ώστε να είμαστε διαθέσιμοι για άλλα ζωάκια που μας χρειάζονται.

Εάν ένα ραντεβού ακυρωθεί εντός 24 ωρών από την καθορισμένη ώρα, ανάλογα τις περιστάσεις, υπάρχει πολιτική ακύρωσης και χρέωσης.

Σε επείγουσες περιπτώσεις!

Αν και θα θέλαμε να είμαστε δίπλα σας όποτε μας χρειαστείτε, μερικές φορές δεν θα έχουμε αυτή τη δυνατότητα, καθώς το πρόγραμμά μας είναι γεμάτο.
Παρακαλείστε να λάβετε υπόψιν πώς εάν το κατοικίδιό σας βρίσκεται σε μεγάλη αγωνία και χρειάζεται άμεσα βοήθεια, ίσως είναι καλύτερο να αναζητήσετε επείγουσα κτηνιατρική περίθαλψη ώστε να μην ταλαιπωρείται αδικαιολόγητα.

Επικοινωνήστε άμεσα με τον οικογενειακό σας κτηνίατρο ή εφημερεύοντες κτηνιατρικές κλινικές.

Κλείστε ραντεβού συμπληρώνοντας πλήρως την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Είδος Κατοικιδίου

Φύλο

Παρακαλούμε ενημερώστε μας αν υπάρχουν άλλα μέλη στην οικογένειά σας. Μπορείτε να επιλέξετε όσες απαντήσεις σας αντιπροσωπεύουν.

Έχετε χρησιμοποιήσει ξανά την υπηρεσία μας?

Πολιτική προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

4 + 10 =